Seo Optimizasyon Nedir?

Seo Optimizasyon Nedir?

SEO, İngilizce kelime arama motoru optimizasyonunun baş harflerinden oluşur. Sitelerin veya sayfaların arama motorlarında daha üst sıralarda yer alması için yapılan çalışmaları kapsar. Bu çalışmalar bir web sitesinin temelini oluşturmaktadır. SEO'nun temel amacı arama motoru optimizasyonu yani arama motorlarında üst sıralarda listeleniyor. Bu amaçla sitelerde yer alan bilgilerin, hizmetlerin veya satışların daha ilgili kitlelere ulaştırılmasının sağlanmasıdır. Bu çalışmalarda zaman kavramı önemlidir.

Seo Optimizasyon Nedir?

SEO, sitelerin doğal yollarla ulaşamadığı web popülaritesini doğal görünümlü yöntemlerle elde etme sanatıdır. Bu web popülaritesi, Google sıralamalarında bir artış da beraberinde getiriyor. Arama motoru sonuç sayfalarında veya listelerinde daha üst sıralarda yer alabilmek için sitenin öncelikle detaylı bir analizden geçmesi gerekir. Böylece web sitesinin eksiklikleri ve SEO optimizasyon için alınması gereken aksiyonlar belirlenir. Bunun dışında rakip firmaların sitelerini inceleyerek fikir almak daha kolay oluyor ve arama motoru hizmetinin ilk aşamasını yapmış olacağız.

Profesyonel Seo Optimizasyon

Arama motoru optimizasyonunda anahtar kelimelerin önemi nedir? Bir sayfanın meta etiketinden, Google'a ve diğer arama motorlarına sayfanın ne hakkında olduğu hakkında özet bilgiler sağlar. Sayfa başlığı birkaç kelime veya kelime öbeğinden oluşabilirken sayfa meta etiketi bir veya iki cümle veya kısa bir paragraftan oluşabilir.


Bizi Takip Edin

Bizi faceboota takip etmek için buraya tıklayın